| |     latinica | english  
Насловна
Честитке званичника Краљевине Бахреин и Државе Кувајт

11.04.2022. 

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је и честитке званичника Краљевине Бахреин и Државе Кувајт поводом победе на председничким изборима одржаним 3. априла ове године.

Његово величанство краљ Бахреина Хамад бин Иса aл Калифа пожелео је председнику Вучићу успех у обављању дужности и постизању још већег напретка на добробит пријатељског српског народа. Он је истакао жељу Краљевине Бахреин да даље развија своје односе са пријатељском Србијом на свим нивоима. 
 

Честитке поводом поновног избора за председника Републике Србије упутили су и Његово височанство емир Државе Кувајт шеик Наваф ал-Ахмад ал-Џабер ал-Сабах, престолонаследник шеик Мишал ал-Ахмад ал-Џабер ал-Сабах и премијер шеик Сабах Халид ал-Хамад ал-Сабах, пожелевши председнику Вучићу успех у новом мандату, као и даљи напредак и просперитет Републике Србије. 
 

Извор/Фото: www.predsednik.rs



Верзија за штампу
Важне информације
Честитке званичника Краљевине Бахреин и Државе Кувајт
Избори 2022
Пријављивање за гласање у иностранству до 12. марта
Одлуке о суфинансирању пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону и матичне државе и дијаспоре
Дан државности Србије
КОНКУРСИ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА КОЈИ СВОЈИМ КВАЛИТЕТОМ ДОПРИНОСЕ ОЧУВАЊУ И ЈАЧАЊУ ВЕЗА МАТИЧНЕ ДРЖАВЕ И СРБА У РЕГИОНУ И МАТИЧНЕ ДРЖАВЕ И ДИЈАСПОРЕ